Altia Sweden

Recept för mat och dryck

PRIMA Grill - grillsäsongens smakförhöjare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lagom till grillsäsongen lanseras nu PRIMA Grill som innehåller fem olika sorter kryddat brännvin - O.P Anderson, Östgöta Sädesbrännvin, Hallands Fläder, Läckö Slottsaquavit och Örtagårdsbrännvin - alla handplockade av kryddmästare Jonas Odland då de passar särskilt bra till grillad mat. De unika smaksättningarna i de olika sorterna förhöjer och förstärker smakerna i den mat de kombineras med.

En förpackning om 5x50 ml kostar 99 kr och artikelnumret är 87021-04.

Mer om PRIMA Grill

Ny smart funktion på vinbox

Chill Out Smooth & Soft är först ut på marknaden med en smart förpacknings- lösning som gör det lättare att återvinna. Kartongen har en s.k. rip tape som gör det enkelt att öppna kartongen och ta ut plastförpackningen så att materialen kan sorteras var för sig.

Chill Out Smooth & Soft, ett bärigt och mjukt rött vin med inslag av svarta vinbär, blåbär och lakritsrot kostar 189 kr och har artikelnummer 6873.

 

 

Läs mer om funktionen

Nytt kryddat brännvin anpassat till havets läckerheter

Första veckan i april lanseras den ekologiska O.P. Anderson Klar, det senaste tillskottet till O.P. Anderson-familjen. Med sin friska smak av dillfrön och citron är O.P. Anderson Klar en perfekt smakmatch till fisk och skaldjur och blir ett nytt inslag på sommarens fester och måltider. En flaska om 700 ml kostar 261 kr och artikelnumret är 86262-01.

 

 

Läs mer om O.P. Extra

O.P. Anderson på Facebook

Kalender

» Läs