Altia Sweden

Recept för mat och dryck

Nytt kryddat brännvin anpassat till havets läckerheter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Första veckan i april lanseras den ekologiska O.P. Anderson Klar, det senaste tillskottet till O.P. Anderson-familjen. Med sin friska smak av dillfrön och citron är O.P. Anderson Klar en perfekt smakmatch till fisk och skaldjur och blir ett nytt inslag på sommarens fester och måltider.

O.P. Anderson Klar är skapad av kryddmästare Jonas Odland och finns till försäljning från och med den 1 april i Systembolagets beställningssortiment.

En flaska om 700 ml kostar 261 kr och artikelnumret är 86262-01.

Mer om O.P. Anderson Klar

Ny smart funktion på vinbox

Chill Out Smooth & Soft är först ut på marknaden med en smart förpacknings- lösning som gör det lättare att återvinna. Kartongen har en s.k. rip tape som gör det enkelt att öppna kartongen och ta ut plastförpackningen så att materialen kan sorteras var för sig.

Chill Out Smooth & Soft, ett bärigt och mjukt rött vin med inslag av svarta vinbär, blåbär och lakritsrot kostar 189 kr och har artikelnummer 6873.

 

 

Läs mer om funktionen

Tillskott med gedigen historia

I höstas lanserades O.P. Extra som ett till- skott och komplement till Sveriges mest sålda och exporterade akvavit O.P. Anderson. O.P. Anderson Extra är lagrad och smaksatt med såväl whisky som sherry och är en mycket bra smakmatch till ost. En flaska om 500 ml kostar 249 kr och artikelnumret är 86230.

 

 

Läs mer om O.P. Extra

O.P. Anderson på Facebook

Kalender

» Läs